top of page

Fröknäcke med kummin

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning


Du behöver:


1 dl pumpakärnor

½ dl sesamfrön

1 ½ dl solrosfrön

½ dl hela linfrön

1 dl majsmjöl

½ tsk kummin

½ tsk salt

½ dl rapsolja

2 dl kokande vatten

Flingsalt



Gör så här:

  1. Koka upp vatten och blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt olja och det kokande vattnet, blanda väl.

  2. Sätt ugnen på 150 grader och låt smeten stå i minst 15 minuter.

  3. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och platta ut smeten jämnt över hela plåten. Toppa med lite flingsalt.

  4. Grädda i mitten av ugnen i ca 1 ½ timme, eller tills brödet har stelnat helt.

  5. Låt brödet svalna på bakplåtspappret på galler och bryt sedan i bitar i önskad storlek.

 
 
 

コメント


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page