Fröknäcke med kummin
- Studio Back
- 23 sep. 2021
- 1 min läsning

Du behöver:
1 dl pumpakärnor
½ dl sesamfrön
1 ½ dl solrosfrön
½ dl hela linfrön
1 dl majsmjöl
½ tsk kummin
½ tsk salt
½ dl rapsolja
2 dl kokande vatten
Flingsalt

Gör så här:
Koka upp vatten och blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt olja och det kokande vattnet, blanda väl.
Sätt ugnen på 150 grader och låt smeten stå i minst 15 minuter.
Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och platta ut smeten jämnt över hela plåten. Toppa med lite flingsalt.
Grädda i mitten av ugnen i ca 1 ½ timme, eller tills brödet har stelnat helt.
Låt brödet svalna på bakplåtspappret på galler och bryt sedan i bitar i önskad storlek.
コメント