Kräftröra på friterat rispapper
- Studio Back
- 23 sep. 2021
- 1 min läsning

Du behöver:
1 paket kräftor (ca 20 st)
1 dl majonnäs
1 kruka färsk koriander
1 lime
1 tsk riven ingefära
½ röd chili
Salt och peppar
Ca 4 rispapper
Frityrolja eller rapsolja

Gör så här:
Skala kräftorna, hacka köttet grovt.
Finhacka chilin och ca 2 msk koriander, pressa en halv lime och riv ingefäran. Blanda med majonnäsen.
Tillsätt kräftköttet i såsen och smaka av med salt och peppar.
Fyll en kastrull med ca 3 cm olja. Värm upp till 160-180 grader.
Dela varje rispapper i fyra delar och fritera till de blir vita, fluffiga och krispiga (tar bara några sekunder).
Servera kräftröran på de friterade rispapperen med extra koriander och lime.
Комментарии