top of page

Kräftröra på friterat rispapper

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning


Du behöver:


1 paket kräftor (ca 20 st)

1 dl majonnäs

1 kruka färsk koriander

1 lime

1 tsk riven ingefära

½ röd chili

Salt och peppar

Ca 4 rispapper

Frityrolja eller rapsolja



Gör så här:

  1. Skala kräftorna, hacka köttet grovt.

  2. Finhacka chilin och ca 2 msk koriander, pressa en halv lime och riv ingefäran. Blanda med majonnäsen.

  3. Tillsätt kräftköttet i såsen och smaka av med salt och peppar.

  4. Fyll en kastrull med ca 3 cm olja. Värm upp till 160-180 grader.

  5. Dela varje rispapper i fyra delar och fritera till de blir vita, fluffiga och krispiga (tar bara några sekunder).

  6. Servera kräftröran på de friterade rispapperen med extra koriander och lime.

 
 
 

Комментарии


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page