top of page

Parmesan- och jalapeñoaioli

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning


Du behöver:


1/2 tsk dijonsenap

1 tsk vinäger

2 äggulor

2 dl rapsolja

2 pressade vitlöksklyftor

ca 2 finhackade jalapeños (justera beroende på styrka)

1 dl finriven parmesanost

Salt och svartpeppar



Gör så här:

  1. Ta fram ingredienserna i förväg så allt är rumstempererat. Rör ihop senap, vinäger och äggulor i en skål.

  2. Tillsätt oljan i en tunn stråle under konstant vispning tills majonnäsen tjocknar.

  3. Tillsätt pressad vitlök, finhackad jalapeño och riven parmesanost. Smaka av med salt och svartpeppar.

 
 
 

Comentários


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page