top of page

Rabarberkräm med kardemumma

  • Studio Back
  • 25 okt. 2020
  • 1 min läsning

Du behöver:

6 dl vatten1 1/2 dl socker 1/2 tsk mortlad kardemumma 600 g rabarber 2 msk potatismjöl



Gör såhär:

  1. Hacka rabarber i centimeterstora bitar

  2. Koka upp vatten, socker och kardemumma i en kastrull. Tillsätt rabarber. Låt koka ca 20 minuter, tills rabarbern är mjuk.

  3. Rör ut potatismjöl i lite kallt vatten och häll i rabarberblandningen. Låt koka ytterligare 1–2 minuter. 

  4. Servera rabarberkrämen ljummen eller kall med mjölk.

 
 
 

Comments


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page