top of page

Salmbärssylt

  • Studio Back
  • 16 sep. 2019
  • 1 min läsning


Du behöver:

2 liter salmbär 7 dl  socker  1 krm Natriumbensoat Gör såhär: 1. Rensa och skölj bären

2. Varva bär och socker i en gryta

3. Låt stå i ett svalt utrymme i några timmar, gärna över natten

4. Ställ grytan på spisen och värm sakta upp tills det kokar

5. Låt koka i ca 15 minuter, tills bären börjat sjunka ner till botten

6. Skumma av

7. Rör ner ett kryddmått natriumbensoat, som konserveringsmedel

8. Häll upp i ordentligt steriliserade burkar

9. Förvaras i kylskåp

 
 
 

Yorumlar


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page