top of page

Skärgårdstallrik

  • Studio Back
  • 23 sep. 2021
  • 1 min läsning

Du behöver:

500 g räkor

1,5 dl gräddfil

2 msk kapris

2 msk hackad silverlök

1 ekologisk citron

2 kokta ägg (med krämig gula)

1 knippe rädisor

400 g färskpotatis



Gör så här:

  1. Koka potatisen och äggen och låt svalna.

  2. Skala och hacka räkorna och blanda med gräddfil, kapris, silverlök, skalet av en halv citron.

  3. Skala äggen och dela på äggvitan och äggulan. Hacka äggvitan och blanda i räkröran.

  4. Skiva rädisor och potatis och placera ut på två tallrikar.

  5. Fördela räkröran ovanpå och toppa med de krämiga äggulorna och lite citronzest.

  6. Servera gärna med hårt bröd och en god stark ost.

 
 
 

Comments


Recept, styling och foto med fokus på mat.

Kontakta studioback@hotmail.com för samarbeten

Baserade i Stockholm, Sverige

© 2021 by StudioBack

  • Black Instagram Icon
bottom of page